Een Nieuw Tijdperk in Legionellabeheer 

Met trots introduceren we de WaterCheq sensor, een gamechanger in Legionellabeheer. Deze innovatieve sensor gaat verder dan alleen het meten van leiding- en watertemperaturen – hij verlegt de grenzen.

Met de WaterCheq sensor wordt onderhoud een fluitje van een cent dankzij het slim vervangbare ontwerp. Eenvoudig en efficiënt, waardoor uw focus blijft waar die hoort: het beheren van waterkwaliteit. De interne vervangbare accu gaat maar liefst tot 10 jaar mee.

Of het nu gaat om industriële toepassingen of het waarborgen van drinkwaterveiligheid, de WaterCheq sensor biedt nauwkeurige metingen en ultiem gebruiks gemak. Ontdek de toekomst van Legionellabeheer met de WaterCheq sensor.

breed inzetbaar

WaterCheq: dé LoRaWAN-temperatuursensor voor leiding temperatuur en legionella beheersing. Met zijn geavanceerde draadloze LoRa-technologie zendt de sensor nauwkeurige temperatuurmetingen als LoRaWAN-gegevens naar je IoT-platform.  De geïntegreerde antenne zorgt voor een groot bereik, ook in gebouwen.

Datalogfunctie
De WaterCheq ondersteunt de datalogfunctie . De sensor logt de gegevens wanneer er geen netwerkdekkingen uploadt deze wanneer het netwerk hersteld is.

Externe software
De WaterCheq is eenvoudig via LoRaWAN te koppelen aan externe software zonder bijkomende kosten.

Koppeling met eigen software

LoRaWAN
De WaterCheq is volledig compatibel met LoRaWAN v1.0.3 Klasse A-protocol en kan werken met een standaard LoRaWAN-gateway.

Groot bereik:
De Sensor meet temperaturen van -55°C tot 125°C met nauwkeurigheid. Stel temperatuuralarmen in voor directe meldingen.

Eenvoudig in te stellen:
De WaterCheq ondersteunt BLE-configuratie en draadloze OTA-update , waardoor de gebruiker eenvoudig te gebruiken is. Ondersteunt Bluetooth v5.1 en LoRaWAN op afstand configureren,

Interne accu: (vervangbaar)
Met zijn krachtige 8500 mAh Li-SOCI2-batterij gaat de WaterCheq tot 5-10 jaar mee op een batterij, waardoor het dé keuze is voor duurzame IoT-toepassingen

Kalibratie legionella

In overeenstemming met de voorschriften van ISSO 55.1, met betrekking tot de controle van meetinstrumenten voor temperatuurmetingen, is het noodzakelijk dat ‘stationaire meetinstrumenten’ elke 3 jaar worden geïnspecteerd.

Dankzij de WaterCheq sensor is het nu eenvoudig om de externe sensor te vervangen. U hoeft het apparaat niet te demonteren en op te sturen voor kalibratie. Dit zorgt voor een efficiënte en probleemloze onderhoudsprocedure.

Specificaties

🔬 Gekalibreerd volgens TI TMP117A NIST-traceerbaarheid: Gegarandeerde kwaliteit en nauwkeurigheid.
⏲️ Korte meetintervallen: De WaterCheq meet elke 10 minuten voor real-time inzicht.
🔋 Lange levensduur van de batterij: Geniet van 10 jaar probleemloos gebruik.
📡 LoRAWAN-connectiviteit: Naadloze integratie met uw netwerk. (Geen vaste kosten)
📊 Datalog-functie: Registreer en analyseer gegevens voor waardevolle inzichten.

Nieuwe sensor in ontwikkeling:

Met trots kondigen we aan dat FactoryLab en AirTeq Smart Monitoring. de krachten hebben gebundeld om een nieuwe sensor te ontwikkelen, een innovatie in legionellabeheer en betrouwbare temperatuur metingen.

– Clip sensor
– PT100
– Display
– Lithium accu
– Krachtige LoRaWAN chip

help ons mee met ontwikkelen en vul de enquête in:
https://forms.gle/czLf6yPcG8Jm9yiu6

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Eenvoudig te kalibreren

Dankzij ons innovatieve verwisselbare probe-systeem kunt u te allen tijde vertrouwen op een precieze meting. Met WaterCheq kunt u de sensor-probe moeiteloos vervangen binnen 1 minuut, zonder enige moeite en gereedschap.

Montage

Standaard compleet geleverd:

Met de meegeleverde beugels bevestigd u de sensor zonder gereedschap eenvoudig op de leiding.

Specificaties

De externe sonde maakt gebruik van de TI TMP117A NIST-traceerbaarheidstemperatuursensor , met een nauwkeurigheid van 0,1 °C in het normale temperatuurbereik.

±0.1 °C (maximum) from –20 °C to 50 °C
±0.2 °C (maximum) from –40 °C to 100 °C
±0.3 °C (maximum) from –55 °C to 150 °C

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoord te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.