Uitleg over uitkomst

Wat houden de getallen eigenlijk in?

Onze sensoren tonen verschillende cijfers, maar wat betekenen ze? Wat is bijvoorbeeld ppm? We leggen het je hieronder graag uit. Elke waarde heeft op een zekere punt invloed op hoe je je voelt. Dat verschilt van persoon tot persoon, dus gaan we uit van gemiddelden. Mocht je meer willen weten, je kunt altijd met ons chatten of contact opnemen met een van onze specialisten.

CO2 Klachten

Uitleg CO2

Kooldioxide een andere benaming voor koolstofdioxide of CO2. Wanneer de concentratie CO2 oploopt in de ruimte kan die ervoor zorgen dat de opname van zuurstof in het lichaam wordt tegengehouden met soms zelfs gezondheidsklachten als hoofdpijn, gewrichtspijn, duizeligheid en (over)vermoeidheid tot gevolg.

Let op! AirTeq probeert inzicht te geven in gemeten waarden. Informatie van AirTeq.eu wordt slechts gebruikt als gegeven kennis en dient enkel het nut van algemene inzicht.

Temperatuur

Temperatuurmeting

Onze monitors bevatten een geavanceerde temperatuursensor met een bereik van -40 tot 60 °C.

Luchtvochtigheid

Uitleg over uitkomst luchtvochtigheid

Wanneer je te weinig ventileert, kan de luchtvochtigheidswaarde stijgen en zullen vieze stoffen en vocht in de ruimte blijven hangen. Dit kan zelfs leiden tot luchtwegklachten. Hoge luchtvochtigheid is ook een broedplaats voor huisstofmijt, schimmels en zilvervisjes.

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoord te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.