AirTeq

Studenten projecten:

Know Who We Are

AirTeq Home

Wij zijn Silas Floor, Celina van den Bogert en Mike van der Ham van projectgroep Atlantis. Wij zijn tweedejaars Communicatie Multimedia Design studenten aan de Hogeschool Utrecht. De afgelopen 8 weken hebben wij gewerkt aan een product om uw binnen klimaat gezond te houden: AirTeq Home.

AirTeq Home is een service die inzicht geeft en grip biedt voor een gezond thuis. Met deze app houdt u gemakkelijk het binnenklimaat van uw huis bij om zo vermoeidheid, hoofdpijn en luchtwegklachten tegen te gaan. Bij een ongezonde meting geeft de app u adviezen over wat u kunt doen om de luchtkwaliteit te verbeteren.
Als u smarthome apparaten heeft kunt u deze koppelen aan de AirTeq sensoren. Zo blijft uw omgeving gezond zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Joen Krouwel Mila Sas Tess Sluijs Boris von Benckendorff Wat krijgen scholen:

Dual Beam Co2 sensor: NDIR Co2 sensor (verwachte levensduur 15 jaar)
Wifi
3.5 inch display met touchscreen
NDIR Co2 sensor (verwachte levensduur 15 jaar)
Grafieken van gemeten data
Alarmeringen bij overschrijdingen Co2 waarden
7000 metingen aan data opslag
Online monitoring
levering inclusief usb kabel, adapter en tafelstandaard

Het is ook mogelijk om IOT sensoren te leveren.

Know Who We Are

AirTeq Rooms

Binnenkort staat er een verplichting voor de deur van horecaondernemingen. Het meten van de luchtkwaliteit en het op orde hebben van een goed binnenklimaat wordt een voorwaarde om de horeca open te houden en zo tijdens de pandemie veilig te kunnen genieten van een hapje en een drankje. Echter is luchtkwaliteit voor veel horeca-eigenaren nog een onduidelijk begrip, welke sensor meet wat en wat betekenen alle cijfers? Wij van team Blue Pencil, hebben de oplossing.

 

AirTeq Rooms. Een simpele display waar alle data van de sensoren simpel op worden samengevat. De display is zelf simpel in te stellen en aanpassen zodat deze aansluit op uw onderneming. De display samen met de sensoren is het pakket te bestellen in een basis en een pro variant.

Welkom bij O2NS!

Voor ons schoolproject hebben wij, Rinske, Merel, Jacky en Nardo, een samenwerking bedacht tussen AirTeq en de Nederlandse Spoorwegen. Wij willen middels de sensoren en het besturingssysteem van AirTeq de luchtkwaliteit gaan monitoren in de individuele coupés in de treinen van de NS. Deze data worden vervolgens vertaald naar drukte per coupé, en dit willen we inzichtelijk maken voor de reiziger. Op deze manier weet iedereen precies waar ze het beste kunnen instappen en is er voor ons allemaal een prettige reiservaring!

 

NS-app met de drukte functie:
https://xd.adobe.com/view/d2faf98e-6c13-4736-9ee2-f91aa457091c-87a9/

 

Interface handheld luchtkwaliteit:
https://xd.adobe.com/view/2050b430-df2e-4a7d-a7db-6699b1dbbe13-7503/