(function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.data-privacy-src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-64BE60D5CDE30"));
Stappenplan offerte2023-05-04T06:45:15+00:00

van offerte tot oplevering

1: Sensoradvies & offerte

Het is een goede keuze om AirTeq sensoren in te zetten, we bieden deskundig advies bij het selecteren van de juiste sensor. We hebben voor elke vraag een geschikte sensor beschikbaar.

Via onze offerte module kun je de gewenste aantallen bestellen. Volg de instructies en wij doen de rest. Zo zorgen we snel voor een goede luchtkwaliteit op jouw locatie.

2: Levering & installatie

Na het ontvangen van de offerte verzorgt AirTeq de installatie van de sensoren op locatie. Wij leveren het monitoring systeem compleet werkend en volledig ingericht, zodat je direct inzicht hebt in de luchtkwaliteit op jouw locatie.

Zelf plaatsen kan ook!
Als je ervoor kiest om de sensoren zelf te plaatsen, bieden we ook een plug-and-play leveringsoptie aan. Met deze optie hoef je alleen de sensoren in het stopcontact te steken en ze zijn klaar voor gebruik.

3: Online

Na installatie van de sensoren heb je direct toegang tot real-time gegevens over de luchtkwaliteit op uw locatie. Je heb direct inzicht in evt. knelpunten

4: Automatische rapportage

We bieden niet alleen real-time inzicht in de luchtkwaliteit op uw locatie, maar ook de mogelijkheid om periodieke rapportages in te stellen. Deze rapportages worden automatisch gegenereerd en in PDF-formaat naar je e-mail gestuurd.

Je kunt eenvoudig instellen wie welke rapportage moet ontvangen, zodat de juiste personen op de hoogte blijven.

5: Deel je data!

Door het delen van de data via onze API kan je de luchtkwaliteit en energieverbruik informatie integreren in een gebouwbeheersysteem, waardoor je de prestaties van het systeem kan optimaliseren en de energie-efficiëntie kan verbeteren.

Dit leidt niet alleen tot kostenbesparing, maar ook tot een gezonde en duurzame leef- en werkomgeving.

Kennisbank

Heb je een vraag? Natuurlijk kun je altijd contact opnemen, maar kijk vooral ook in het AirTeq Help Center. Daar vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Waarom moet ik de CO2-concentratie controleren?2023-01-15T10:17:07+00:00

Hoge CO2-niveaus kunnen het welzijn, comfort en productiviteit negatief beïnvloeden. Als het CO2-niveau bijvoorbeeld 1000 ppm bereikt, kunnen cognitieve vaardigheden dalen met 15%. Bij 1400 ppm en meer kunnen ze zelfs afnemen met maar liefst 50%. Bovendien helpt CO2-monitoring de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, aangezien het CO2-niveau een goede maatstaf is voor het COVID-19-infectierisico.

Hoe kan ik historische meetwaardes zien?2023-01-15T10:21:29+00:00

In het dashboard van AirTeq kun je zien wat de waarden zijn geweest in het verleden en maak je makkelijk een vergelijking met verschillende perioden.

AirTeq heeft een volledig ingerichte supportwebsite met veelgevraagde vragen, maar ook downloads van producten en een kennisbank met heel veel informatie. Wanneer je een account aanmaakt, kun je nog meer artikelen lezen. Ook is het op de speciale website mogelijk om een ticket aan te maken voor onze supportafdeling.

Ticket indienen

Is je vraag niet beantwoord, maar je wilt wel snel duidelijkheid? Dat gaat gemakkelijk: registreer je via ons online portal en stuur je vraag in. Met een account in het AirTeq portal kun je ook eenvoudig eerdere tickets teruglezen, de huidige status bekijken en oplossingen vinden. Wij helpen graag!

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoord te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.

Titel