Kinderopvang

Specialist:

Airteq heeft zicht gespecialiseerd in het binnenklimaat van scholen en kinderdagverblijven. Wij hebben hier ruime ervaring mee (meer dan 900 locaties). Onze werkwijze in onderscheidend. Omdat wij onafhankelijk zijn krijgt u bij ons een praktisch en helder advies. U betaald bij ons geen percentage van de oplossing, maar een eerlijke prijs gebaseerd op uren. Wij hebben kennis, geen producten.

 

Daarnaast onderzoekt AirTeq het binnenklimaat op uw kinderdagverblijf integraal, dit houdt in dat we naast uw huidige installatie, ook naar het gehele bouwwerk kijken. Dit samen met de meetresultaten van het onderzoek geeft een goed beeld van het huidige binnenklimaat. De resultaten leggen we naast de wettelijke eisen.

 

Zo ontstaat er een helder beeld van de maatregelen die genomen moeten worden. Daarnaast onderzoeken wij of uw huidige installatie aangepast kan worden zodat wordt voldaan aan de huidige wet- en regelgeving. Wij streven naar passende, betaalbare oplossingen.

 

Een greep uit onze referenties in de kinderopvang!

Regelgeving:

De eisen voor het binnenklimaat staan in het Bouwbesluit 2012. Voor de kinderopvang geld een overgangsrecht tot 2017 om te voldoen aan deze regelgeving. Dit betekent dat voor de kinderopvang tot 2017 het bouwbesluit van 2003 geldt. Uit onderzoek blijkt dat circa 80% van de huidige locaties niet voldoet aan het bouwbesluit 2003.

Meer weten? Vraag het ons!


    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha