Sensor As A Service

Wilt u topkwaliteit sensoren voor een betaalbare prijs zonder dat u ernaar hoeft om te kijken? AirTeq is dé specialist op het gebied van online monitoring en neemt de installatie en het beheer graag voor u uit handen met onze Sensor as a Service oplossing.


Met Sensor as a Service beschikt u altijd én overal over een veilig en betrouwbaar monitoringsysteem voor al uw ruimten en locaties. Al vanaf € 15,- per maand – dát is Sensor as a Service van AirTeq!

 

Monitoring voor een vast bedrag per maand

 • Veilig, snel en betrouwbaar
 • Voor een vast bedrag per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Geen zorgen over updates, beheer,
  support en garantie
 • Een flexibele oplossing op maat
 • Directe vervanging bij een defect

 

 

.

Functies:

Wij bieden laagdrempelige en betrouwbare (monitoring) oplossingen om je gebouw slimmer te maken en CO2 te besparen. Zo werken we samen aan een gezonde werkomgeving en het besparen van energie.

 • 24/7 inzicht
 • Gebruiksvriendelijk
 • Automatische registratie en rapportage van al je vastgoed
 • Overzicht per dag/week/maand/jaar
 • 60 maanden data-opslag
 • Analyse conform GGD-bouwbesluit / ARBO
 • Deel je gegevens met wie je wilt
 • Robuust systeem, meer dan 8000 sensoren online
 • Exporteren van data naar Excel

Maatwerk

Ons team van specialisten staat graag voor u klaar. Heeft u interesse in een SaaS-oplossing voor een vast bedrag per maand? Vertel ons uw wensen en eisen, zodat we u een advies op maat kunnen leveren. Wanneer u met AirTeq in zee gaat, hoeft u zelf alleen de apparatuur op te hangen en aan te sluiten binnen uw bestaande netwerk. De rest is door ons al voorbereid. Wanneer u ook de installatie van de sensoren uit handen wilt geven, kunt u uiteraard gebruik maken van onze installatieservice.

Sensor installatieservice

Maak het uzelf gemakkelijk met onze installatieservice. Onze eigen vakkundige mensen configureren en installeren de sensoren bij u op locatie. Neem contact met ons op voor een advies op maat of maak direct een installatie-afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

 

Basisinstallatie Sensor

Heeft u een sensor bij ons aangeschaft en wilt u de configuratie en installatie uit handen geven? Wij installeren uw sensoren graag, zodat u er zeker van kunt zijn dat het goed werkt. Onze monteur zal ter plaatse de sensor monteren en gebruiksklaar maken.

 

Offerte op maat

Al voor € 175,- (excl. btw) per locatie is het mogelijk om uw sensoren door een professional te laten installeren. Na een telefonisch gesprek waarin wij uw wensen en voorkeuren in kaart brengen, ontvangt u een offerte. Deze is opgebouwd uit de standaard installatie. Indien u akkoord gaat, neemt onze installatiedienst contact met u op om een afspraak te plannen. Is de oplossing geïnstalleerd, dan krijgt u vervolgens een demonstratie en een korte instructie over de werking van de sensoren en het online platform.

 

Veilig WiFi-netwerk

De sensoren worden gekoppeld aan uw eigen WiFi-netwerk. Vanzelfsprekend zullen wij de sensoren tijdens de installatie voorzien van de nieuwste updates en helpen wij u de inloggegevens en wachtwoorden van het platform in te stellen. Wanneer u hier in de toekomst verdere hulp bij nodig heeft, kan onze supportafdeling u hierbij ondersteunen.

Volg de ontwikkelingen in uw kantoor om uw welzijn te verhogen

 

Een uur, een dag, een week, een maand, een jaar of zelfs nog langer! Ga naar het overzicht van uw meetgegevens en analyseer wat de impact van uw activiteiten op uw omgeving is. Maak uzelf uw goede gewoontes eigen om uw beter te preseteren.

Flexibele oplossing

Uniek van de AirTeq oplossing is dat u deze altijd naar wens kunt aanpassen. Verandert de behoefte bijvoorbeeld door een verhuizing of uitbreiding van de organisatie? Neem dan contact op met onze SaaS-specialisten zodat we de sensoroplossing in overleg kunnen aanpassen aan de nieuwe situatie. Het SaaS-contract is zelfs maandelijks opzegbaar. U zit dus niet vast aan een oplossing en maakt geen onnodige kosten.

Hardware, installatie en prijzen

Voor de SaaS-oplossing maakt AirTeq gebruik van Netatmo apparatuur. Netatmo is een toonaangevende fabrikant van sensor apparatuur. Netamto biedt niet alleen zeer betrouwbare en krachtige sensor hardware, maar maakt ook altijd gebruik van de nieuwste technieken en standaarden. De SaaS-oplossing wordt samengesteld uit onderstaande producten.

 

€ 15 euro per maand:
4 sensoren (temperatuur, relatieve vochtigheid, CO2, geluid)

Offerte? Laat het ons weten!


  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha