Scholen-actie: ruil je offline sensor in voor een slimme

Overheid verplicht scholen CO2-sensor te plaatsen

De overheid heeft via een wetswijziging CO2-meters verplicht gesteld in alle klaslokalen. Blijf daarom bijdragen aan de luchtkwaliteit op scholen.

Ruim je oude sensoren op en adem schone lucht in met onze nieuwe generatie sensoren! Wij bieden een geweldige omruilactie voor bestaande offline sensoren. Ruil je oude sensoren in en ontvang de eerste vier sensoren gratis. Neem je meer sensoren af dan krijg je tot €40 terug voor een oude sensor.

Waarom naar online sensoren?

Onze sensoren bieden centraal inzicht in het binnenklimaat van scholen en online inzicht met heldere rapportage.
Bovendien zijn onze sensoren voorzien van een hoogwaardige Europese CO2-sensor en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Last but not least: onze sensoren voldoen aan de bouwbesluit/SUVIS-regeling/ARBO en dragen daarmee bij aan een gezonde werkomgeving voor iedereen op school.

Verbeter de luchtkwaliteit op jouw school en zorg voor schone en gezonde lucht  die betere prestaties geven van leerlingen en jezelf! Maak daarom nu gebruik van onze omruilactie en vul het formulier onderaan de pagina in. We nemen dan contact met je op.

Een beter binnenklimaat met AirTeq

AirTeq is een sterke partner voor heel veel scholen in Nederland en buitenland. Wij hebben inmiddels meer dan 45.000 lokalen voorzien van een online sensor. We leveren een groot assortiment aan sensoren.

De data kan worden verstuurd via (secured)

– WiFi
– LoRaWAN
– Bedraad

Waarom je sensor omruilen?

De luchtkwaliteit verandert vaak op plaatsen waar veel mensen samenkomen. Dit kan een negatieve invloed hebben op de prestaties, concentratie en gezondheid van mensen. Daarom is het van cruciaal belang om te zorgen voor schone lucht in deze omgevingen.

In de praktijk zien we dat scholen sensoren hebben aangeschaft die data niet registreren waardoor geen duidelijk inzicht is in geschiedenis: momenten van de dag, maand of jaar hebben aandacht nodig waar het op de luchtkwaliteit aankomt. Sensoren in de ruimte sturen data gecodeerd door naar de AirTeq cloud, dit is volledig veilig. De sensor meet de hele dag de luchtkwaliteit en maakt van de gestuurde data een uitgebreide analyse die naar het dashboard wordt gestuurd. Lees alles over monitoring en online rapportage op deze pagina.

Onze inruilactie

De eerste 4 sensoren ruilen we kosteloos om voor een online Touch sensoren, bij grotere aantallen ontvang je tot €48 per sensor retour (incl. Btw)

Rekenvoorbeeld 1: je hebt 4 sensoren

Je krijgt kosteloos 4 online sensoren, inclusief 6 maanden online monitoring.

Voorbeeld 2: Je hebt 16 sensoren in een gebouw

Je krijgt de eerste 4 sensoren gratis, voor de overige 12 je tot €576 korting bij aankoop van deze 12 sensoren.

De kosten voor online monitoring zijn € 8,- per jaar per sensor (vanaf 15 sensoren)

AirCheq Touch

  • CO2 Sensor wordt gemaakt in Zweden ( SenseAir )
  • Standaard met online monitoring
  • Inclusief anti diefstal beugel.
  • Stoplicht functie (instelbaar)
  • Draadloze versie leverbaar / LoRaWAN
  • Intern geheugen voor data opslag
  • 45.000 referenties in het onderwijs

Draadloos meten

Deze sensor werkt op batterijen en is verbonden via het LoRaWAN netwerk. Er zijn geen stopcontacten nodig. Daarnaast is deze sensor de perfecte oplossing als je de sensoren niet op het wifi-netwerk wilt hebben. De sensor kan eenvoudig gemonteerd worden aan de muur met de meegeleverde muurbeugel of dubbelzijdig tape

– LoRaWAN
– Europese CO2 sensor
– Batterij (3-5 jaar)
– Stoplicht indicatie (instelbaar)
– eenvoudig te koppelen aan GBS systeem
– >10.000 referenties in het onderwijs.

Koppeling GBS

Koppel de data uit onze sensoren eenvoudig in externe (eigen) software via onze API.

De data uit de LoRaWAN sensoren is direct te koppelen aan een gebouwbeheersysteem zodat je direct kunt handelen wanneer dit nodig blijkt.

Energie meten

Koppel eenvoudig je energieverbruik aan de metingen. Je kunt in de software eenvoudig je slimme meter koppelen.

Naast het koppelen van deze meters is het ook mogelijk om detail niveau het energie verbruik te meten. Je ziet dan het verbruik per fase (groep)

  • Centraal inzicht op organisatie niveau
  • Geen aanvullende hardware nodig

Inruilactie

Inruilactie

Voorbeeld: Lever je 12 oude sensoren in dan krijg je er 4 gratis en ontvang je €576 korting bij aankoop van 12 nieuwe sensoren.

gratis online touch sensor(en)
ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoord te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.