window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-93250517-1');
Referenties2023-03-05T09:47:59+00:00

Referenties

Onze referenties – Wij hebben mogen werken voor…

AirTeq heeft een groot netwerk opgebouwd en is specialist in binnenklimaat. Sinds 2007 zijn we actief en we hebben sindsdien een grote bijdrage geleverd aan een groot projecten in Nederland, België en daarbuiten. AirTeq is kennispartner voor onder meer GGD, overheden, facilitaire bedrijven, uitgeverijen van vakliteratuur en organisaties in de kinderopvang. Met meer dan 7000 meetpunten en 900 locaties is er altijd een referentie in de buurt.

Wij zijn trots dat wij samenwerken met onderstaande bedrijven, stichtingen en overheden:

Plaats een review

Referenties zijn van groot belang voor AirTeq omdat ze fungeren als sociale bewijskracht voor potentiële klanten. Door positieve beoordelingen en aanbevelingen van tevreden klanten te delen, kan AirTeq de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van het bedrijf verhogen en potentiële klanten overtuigen om voor AirTeq te kiezen.

Het delen van referenties is een krachtig marketinginstrument voor AirTeq. Door middel van referenties kunnen potentiële klanten leren over de ervaringen van anderen die de producten en diensten van AirTeq hebben gebruikt. Dit kan hen helpen een weloverwogen beslissing te nemen over de vraag of AirTeq de juiste keuze voor hen is.

Daarnaast kan het delen van positieve referenties helpen om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen. Klanten zijn vaak op zoek naar bedrijven waar ze op kunnen vertrouwen en waarvan ze weten dat ze kwaliteitsproducten en -diensten leveren. Door middel van positieve referenties kan AirTeq zichzelf positioneren als een betrouwbare en vertrouwde partner voor hun klanten.

Deel referenties

Bovendien kan het delen van ervaringen helpen om de naamsbekendheid van AirTeq te vergroten. Klanten die tevreden zijn over de producten en diensten van AirTeq, zullen waarschijnlijk het bedrijf aanbevelen aan anderen. Dit kan leiden tot meer exposure voor het bedrijf en meer potentiële klanten.

Tot slot kunnen referenties helpen om het imago van AirTeq te verbeteren. Wanneer klanten positieve feedback delen, laat dit zien dat het bedrijf goed presteert en in staat is om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten. Dit kan de reputatie van het bedrijf versterken en het vertrouwen van klanten in AirTeq vergroten.

Kortom, het delen van referenties is van groot belang voor AirTeq. Door middel van positieve beoordelingen en aanbevelingen kan het bedrijf de betrouwbaarheid, geloofwaardigheid en reputatie verbeteren, de naamsbekendheid vergroten en potentiële klanten overtuigen om voor AirTeq te kiezen.

Geef ons een eerlijke review op Google

Nieuws van AirTeq

API data integratie

Samen met Humandkind hebben we een maatwerk koppeling gemaakt voor 𝗔𝘅𝘅𝗲𝗿𝗶𝗼𝗻.

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoorden te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.