AirTeq

Partners

Samenwerken en oplossingen vinden zit in ons DNA

E + E Elektronik

ontwikkelt en produceert sensoren, transmitters, hand-helds en dataloggers voor relatieve vochtigheid

Smappee

De energie oplossingen van Smappee zijn compatibel met onze software. Zo bieden we inzicht

uHoo sensoren

Fabrikant van sensoren.


E + E Elektronik

ontwikkelt en produceert sensoren, transmitters, hand-helds en dataloggers voor relatieve vochtigheid , vocht in olie , dauwpunt , luchtsnelheid , debiet ,  CO2 , temperatuur en druk . E + E exploiteert een nationaal geaccrediteerd kalibratielab en is aangesteld om de nationale norm voor luchtvochtigheid en luchtstromingssnelheid in Oostenrijk te handhaven
All-in-one-energy-management-system-908x1200-1-454x600-1

Samapee

De energie oplossingen van Smappee zijn compatibel met onze software. Zo bieden we inzicht in het energieverbruik op detailniveau.
download (1)

Garden Maintenance

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

NETATMO

NETATMO

Het franse Netamo ontwikkeld baanbrekende, intuïtieve en mooi ontworpen connected oplossingen die gebruikers helpt een veiliger, gezonder en comfortabele omgeving te creëren.  De  innovatieve producten bieden een naadloze ervaring voor gebruikers.

Alle producten van Netatmo zijn 100% compatibele met ons platform.
Netamo en AirTeq hebben een intensieve samen werking,

Hierdoor ontstaat het beste uit twee werelden, fraai vormgegeven (hoogwaardige) sensoren gekoppeld aan inzicht en rapportage.

IQAir

IQAir

IQAir is een Zwitsers en Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in technologische oplossingen die mensen helpen beschermen tegen vervuilende stoffen in de lucht.

IQAir implementeert deze technologie in residentiële, commerciële en openbare gebouwen. IQAir houdt zich ook bezig met internationale projecten die ultra-schone woon- en werkomgevingen creëren

In 2017 heeft IQAir AirVisual-producten aan zijn productlijn toegevoegd. De AirVisual Pro is een betaalbaar luchtkwaliteitscontrolestation dat kan worden gebruikt om de luchtkwaliteit binnen en buiten te meten.

De IQAir AirVisual-is 100% compatibele met ons platform.

STICHTING OPTI-SCHOOL:

STICHTING OPTI-SCHOOL:

R&D-centrum voor optimale werk- en leeromgevingenHorsten 1 , Science Park TU/e5612 AX Eindhoven, the Netherlands
 
Het doel van OPTI-School als onafhankelijke Stichting is om goede, gezonde huisvesting te realiseren en dit te borgen gedurende de gehele gebouwlevenscyclus. Daarvoor werkt ze toe naar een compleet kwaliteit-borgingsysteem voor huisvesting, waarin een optimale werk- en leeromgeving wordt gegarandeerd. Onderdeel van dit systeem, is de APK voor Scholen die OPTI-School ontwikkeld heeft, waarin de gebouwprestaties in kaart worden gebracht op basis van hoogwaardige praktijkmetingen.
OPTI-school ontwikkelt i.s.m. Rasenberg Instruments nieuwe diensten en innovatieve producten voor haar opdrachtgevers. Ze leveren een belangrijke bijdrage op het gebied van gezondheid, comfort, energiebesparing & -efficiency.

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht gebruikt onze sensoren en software voor verschillende opleidingen.

KPN CO2-monitoring een IoT-totaaloplossing

KPN CO2-monitoring een IoT-totaaloplossing

KPN CO2-monitoring is een IoT-totaaloplossing die u in staat stelt om binnen een gezonde leer- en leefomgeving te creëren. Door gebruik te maken van Internet of Things CO2-meters wordt uw ruimte voortdurend gemonitord, data centraal verzameld in één overzicht en krijgt u een notificatie als kritieke waarden overschreden worden.

De sensoren van KPN zijn compatibel met AirTeq Smart Monitoring

Meer weten? Vraag het ons!

Our Location