Partners

Samenwerken aan schone lucht

AirTeq werkt samen met gerenommeerde partners. De langdurige samenwerking die wij met deze bedrijven, scholen en stichtingen hebben, zorgt voor vertrouwen en stabiliteit. Een goed binnenklimaat betekent goed zorgen voor mensen. Dat is waar we samen voor staan.

E+E Elektronik

E + E Elektronik ontwikkelt en produceert sensoren, transmitters, hand-helds en dataloggers voor relatieve vochtigheid.

Smappee

De energie oplossingen van Smappee zijn compatibel met onze software. Zo bieden we inzicht.

uHoo sensoren

Fabrikant van zeer geavanceerde luchtkwaliteitssensoren.

Netatmo

Het franse Netamo ontwikkeld baanbrekende, intuïtieve en mooi ontworpen connected oplossingen die gebruikers helpt een veiliger, gezonder en comfortabele omgeving te creëren.

Meer informatie

IQAir

IQAir is een Zwitsers en Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in technologische oplossingen die mensen helpen beschermen tegen vervuilende stoffen in de lucht.

Meer informatie

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht gebruikt onze sensoren en software voor verschillende opleidingen.

Opti school

Het doel van OPTI-School als onafhankelijke Stichting is om goede, gezonde huisvesting te realiseren en dit te borgen gedurende de gehele gebouwlevenscyclus.

Meer informatie

KPN

KPN CO2-monitoring is een IoT-totaaloplossing die u in staat stelt om binnen een gezonde leer- en leefomgeving te creëren.

Meer informatie

Ook partner van AirTeq worden?

Wilt u met ons samenwerken aan een schone lucht?

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoorden te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.