Partners

Samenwerken aan schone lucht

Bij AirTeq geloven we in de kracht van samenwerking. Onze langdurige samenwerkingsverbanden met vooraanstaande technologie bedrijven, scholen en stichtingen vormen de basis voor vertrouwen en stabiliteit in onze aanpak.

Door te profiteren van de expertise van onze partners en specialisten, zijn we in staat om innovatieve producten en oplossingen te realiseren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Samen streven we ernaar om luchtkwaliteit te verbeteren en een positieve impact te hebben op het welzijn van mensen en de duurzaamheid van onze planeet.

Bij AirTeq zijn we gedreven door een gedeelde visie op een gezonde en duurzame toekomst. Samenwerken aan schone lucht is niet alleen een doel, maar ook een verantwoordelijkheid die we serieus nemen. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze missie en samen te werken aan een schonere en betere wereld voor ons allemaal.

Eindhoven University of Technology

TU/e is één van de trotse grondleggers van EuroTeQ: zes vooraanstaande technische universiteiten die samenwerken aan het ingenieursonderwijs van de toekomst.

Brains 4 Buildings

B4B: Key Figures

  • 39 partners
  • Coordination by TU Delft
  • 5 Working Packages
  • Living Labs, Use & validation cases
  • 6.9 Million Funding from Dutch Ministry of Economic Affairs & Climate
  • Start: May 1, 2021
  • Duration: 4 years

Sensirion

Sensirion heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van sensoroplossingen. Met deze expertise ondersteunen ze klanten bij mechanisch ontwerp, de ontwikkeling van complexe algoritmen en de integratie van hun software in embedded en cloudgebaseerde systemen.

E+E Elektronik

E + E Elektronik ontwikkelt en produceert sensoren, transmitters, hand-helds en dataloggers voor relatieve vochtigheid.

Smappee

De energie oplossingen van Smappee zijn compatibel met onze software. Zo bieden we inzicht.

uHoo sensoren

Fabrikant van zeer geavanceerde luchtkwaliteitssensoren.

Netatmo

Het franse Netamo ontwikkeld baanbrekende, intuïtieve en mooi ontworpen connected oplossingen die gebruikers helpt een veiliger, gezonder en comfortabele omgeving te creëren.

Meer informatie

IQAir

IQAir is een Zwitsers en Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in technologische oplossingen die mensen helpen beschermen tegen vervuilende stoffen in de lucht.

Meer informatie

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht gebruikt onze sensoren en software voor verschillende opleidingen.

Opti school

Het doel van OPTI-School als onafhankelijke Stichting is om goede, gezonde huisvesting te realiseren en dit te borgen gedurende de gehele gebouwlevenscyclus.

Meer informatie

KPN

KPN CO2-monitoring is een IoT-totaaloplossing die u in staat stelt om binnen een gezonde leer- en leefomgeving te creëren.

Meer informatie

Ook partner van AirTeq worden?

Wilt u met ons samenwerken aan een schone lucht?

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoord te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.