Over AirTeq

Iedereen inzicht

Bij AirTeq zijn we trots op onze marktpositie. Onze producten en software bieden veel mogelijkheden, zijn gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Dat is niet zo omdat onze producten goedkoop geproduceerd worden – integendeel – maar omdat we vanuit een visie werken. Een gezond binnenklimaat is een basisrecht voor iedereen.

Zeker 80% van mensen met een AirTeq meter schrikt van hun binnenklimaat!

Arie den Hartog
Oprichter AirTeq

Tijdlijn van Airteq

Onze Missie

Bij AirTeq zijn we van mening dat een goed binnenklimaat een basisrecht van mensen is. Binnen leven moet net zo gezond zijn als buiten leven en onze producten en software kunnen daarbij helpen.

Onze visie

Het voor iedereen bereikbaar maken van schone lucht en een goed binnenklimaat. Onze sensoren zijn voor iedereen beschikbaar in een thuissituatie, maar ook binnen bedrijven, scholen en andere instellingen (bijvoorbeeld cultuur of overheid).

Zo behalen we ons doel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen past bij AirTeq. Wij doen er alles aan om bij te dragen aan een goede leefomgeving. Niet alleen waar op het gebied van binnenklimaat, maar ook maatschappelijk.

Social Return

Wij omarmen Social return waarbij we mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt een plek geven waar ze waardevol zijn en zich waardevol voelen. We doen dit samen met gemeentelijke instanties.

Het klimaat is belangrijk, nu en voor de toekomstige generatie. Wij bekijken eerst alle mogelijkheden rondom groene energie. Zo zijn onze panden, serverparken en een groot deel van ons logistieke systeem klimaatneutraal. Een beter milieu en klimaat begint bij jezelf.

Duurzaamheid