Over AirTeq

‘Iedereen’ inzicht

Wanneer u de markt bekijkt ontdekt u dat AirTeq prijstechnisch vrijwel altijd gunstig in de markt staat. Dat doen we niet omdat het product goedkoop geproduceerd wordt – integendeel* – maar omdat we vanuit een visie werken. Onze visie is iedereen inzicht geven in het binnenklimaat waarin wij/u werken en leren.

Zeker 80% van mensen met een AirTeq meter schrikken van hun binnenklimaat!

Arie den Hartog
Oprichter AirTeq

Tijdlijn van Airteq

Onze Missie

Bij AirTeq zijn we van mening dat een goed binnenklimaat een basisrecht van mensen is. Binnen leven moet net zo gezond zijn als buitenleven en onze producten en software kunnen daar een bij helpen.

Onze visie

Het voor iedereen bereikbaar maken van schone lucht en een goed binnenklimaat. Onze sensoren zijn voor iedereen bereikbaar in een thuissituatie, maar ook binnen bedrijven, scholen en andere instellingen (bijvoorbeeld cultuur of overheid

Zo behalen we ons doel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen past bij AirTeq. Wij doen er alles aan om bij te dragen aan een goede leefomgeving. Niet alleen waar op het gebied van binnenklimaat, maar ook maatschappelijk.

Social Return

Wij omarmen Social return waarbij we mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt een plek geven waar ze waardevol zijn en zich waardevol voelen. We doen dit samen met gemeentelijke instanties.

Het klimaat is belangrijk, nu en voor de toekomstige generatie. Wij bekijken eerste alle mogelijkheden rondom groene energie. Zo zijn onze panden, serverparken en een groot deel van ons logistieke systeem klimaatneutraal. Een beter milieu en klimaat begint bij jezelf.

Duurzaamheid