Healthy Workers, de leider op het gebied van gebouwoptimalisatiesoftware bundelt zijn krachten met AirTeq (EMS en EBS). De geavanceerde hardware van AirTeq en de slimme software van Healthy Workers tillen gebouwoptimalisatie samen naar een hoger niveau. Dit partnership maakt het mogelijk om gebouwen autonoom aan te sturen. Hiermee maken we de eerste stap in het zetten van een nieuwe standaard binnen de vastgoedsector.

 

Slimme techniek

Als vooraanstaand bedrijf in sensortechnologie gaat AirTeq een hardware partnership aan met Healthy Workers om de vastgoedsector te transformeren. Met een breed scala aan geavanceerde sensoren en tussenmeters bieden we de oplossing voor een veelvoorkomend probleem in de vastgoedsector: het ontbreken van luchtkwaliteitsmetingen. Deze sensoren verzamelen data over belangrijke parameters, waaronder luchtkwaliteit en energieverbruik. Hiermee wordt niet alleen de optimalisatie van gebouwen mogelijk gemaakt, maar wordt ook voldaan aan de nieuwe wetgeving die in 2026 van kracht gaat. Deze wetgeving verplicht gebouweigenaren om het (deel)verbruik van hun gebouwen te rapporteren aan huurders en de overheid. Met deze samenwerking tussen AirTeq en Healthy Workers kunnen gebouweigenaren en huurders vol vertrouwen de toekomst in.

 

Voor ons betekent de samenwerking met Healthy Workers een verdere verdieping en uitbreiding binnen het zakelijk vastgoed. Wij excelleren in sensortechnologie en online monitoring en Healthy Workers bundelt de data en past deze toe om gebouwen te optimaliseren. We zijn blij met deze partnership, we bundelen onze krachten zodat we optimaal profiteren van elkaars expertise en kwaliteiten. Arie den Hartog – Founder AirTeq

Grensverleggende samenwerking

Healthy Workers gelooft in de kracht van samenwerkingen met property managers, installateurs en hardware bedrijven om elk gebouw slim, duurzaam en gezond te maken. Huurders verkrijgen eenvoudig inzicht in het energieverbruik van gebouwen door een eenvoudig dashboard. Met een minimale set aan data wordt er daardoor maximaal geoptimaliseerd. Zelfs wanneer bestaande gebouwen nog niet over de nieuwste techniek beschikken, maakt de technologie van Healthy Workers het mogelijk om gebouwen slim te maken. De samenwerking met AirTeq past daarom perfect bij de missie om de vastgoedsector gezonder, efficiënter en duurzamer te maken. Met succes zijn er al verschillende projecten gestart, waaronder het implementeren van tussenmeters voor klanten zoals NL Asset Management en Hoog Catharijne Offices voor Schroders Capital NL. Deze projecten vormen slechts het topje van de ijsberg van wat komen gaat. De samenwerking met Healthy Workers is meer dan alleen partnership; het is een krachtige stap voorwaarts richting een duurzame vastgoedsector.

 AirTeq en Healthy Workers zijn uit hetzelfde hout gesneden, door onze samenwerking kunnen wij alle gebouwen in Nederland helpen om slim, duurzaam en gezond te worden! Jonatan Roose – Co-Founder Healthy Workers

Met de gecombineerde expertise en technologieën streven we er niet alleen naar om gebouwen te optimaliseren, maar ook om de operationele kosten te verlagen en de ecologische impact te verminderen. Samen zetten we een stap naar een toekomst waarin slimme, duurzame en gezonde gebouwen de norm zijn in de vastgoedsector.

 

healthyworkers.com