(function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.data-privacy-src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-64BE60D5CDE30"));
Inzicht voor iedereen2024-05-22T07:10:50+00:00

Inzicht voor iedereen

AirTeq Dashboard

Login op Dashboard AirCheq

Een compleet overzicht van alle ruimte

Log in op jouw persoonlijke dashboard en bekijk de huidige stand, maar bekijk ook de rapporten van bepaalde perioden. Heel gemakkelijk en overzichtelijk.

Uitleg over uitkomst

Wat zeggen de metingen

Op ons dashboard vind je in één overzicht alle informatie over de luchtkwaliteit in het gebouw of ruimte. Zorg voor een gezond binnenklimaat, dat maakt mensen gelukkiger, geeft betere concentratie en een hogere productie.

Helder inzicht

Het is prettig om inzicht te hebben. In de winter zul je minder ventileren en zal de verwarming meer invloed hebben op Co2 hoogte. Je kunt korte termijn analyses zien, maar ook over een langere periode. Perfect handelen, goed ventileren zorgt voor goede concentratie en geen een gevoel van veiligheid. Het welzijn van de mens staat altijd voorop!

Tips & Tricks

Wat kan je zelf doen?

Een goed binnenklimaat is belangrijk op de plekken waar mensen veel tijd doorbrengen. Wij hebben een aantal tips op een rij voor schone lucht in de ruimte.

Instructies

Van bestellen tot LIVE-gang.
We leggen het je uit.

Een vertrouwd en eerlijk advies maakt het maken van een goede keuze een stuk makkelijker. Schone lucht is belangrijk en onze experts helpen je graag. Zorg dat je inzicht hebt op jouw luchtkwaliteit.

AirTeq berichten

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoord te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.

Titel