window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-93250517-1');
Instructies2023-02-15T20:53:47+00:00

Instructies

Bestellen

Goede keuze om AirTeq sensors in te zetten. Via onze offerte module kun je de gewenste aantallen bestellen. Volg de instructies en wij doen de rest. Je kunt snel zorgen voor een goede luchtkwaliteit op jouw locatie.

Levering

Wij komen de sensoren op locatie plaatsen en leveren alles werkend op. Let op wij boren niet in muren.

Zelf plaatsen kan ook!
Kies dan voor een plug en play levering. Je hoeft de sensoren dan alleen nog maar in het stopcontact te steken.

Installeren

Wil je de AirTeq senor laten installeren? Dat kan, neem contact met ons op en wij zorgen voor de juiste planning. Aan installatie op locatie zijn kosten verbonden. Deze maken wij helder voor je.

Registreren AirCheq

Installatie AirTeq Smart Sensor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Apparaten koppelen

Na het bekijken van de  video koppel je de AirCheq heel gemakkelijk aan je laptop of computer. Na het koppelen is de data binnen één uur bijgewerkt en zichtbaar in het dashboard.

LIVE!

En dan ben je live! In het Dashboard wordt helder aangegeven wat de waarden zijn en hoe je deze moet interpreteren. Heel veel gezonde luchtkwaliteit voor  iedereen!

Kennisbank

Heb je een vraag? Natuurlijk kun je contact opnemen, maar kijk vooral ook in het AirTeq Help Center. Daar vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Waarom moet ik de CO2-concentratie controleren?2023-01-15T10:17:07+00:00

Hoge CO2-niveaus kunnen het welzijn, comfort en productiviteit negatief beïnvloeden. Als het CO2-niveau bijvoorbeeld 1000 ppm bereikt, kunnen cognitieve vaardigheden dalen met 15%. Bij 1400 ppm en meer kunnen ze zelfs afnemen met maar liefst 50%. Bovendien helpt CO2-monitoring de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, aangezien het CO2-niveau een goede maatstaf is voor het COVID-19-infectierisico.

Hoe kan ik historische meetwaardes zien?2023-01-15T10:21:29+00:00

In het dashboard van AirTeq kun je zien wat de waarden zijn geweest in het verleden en maak je makkelijk een vergelijking met verschillende perioden.

AirTeq heeft een volledig ingerichte supportwebsite met veelgevraagde vragen, maar ook downloads van producten en een kennisbank met heel veel informatie. Wanneer je een account aanmaakt zijn nog meer artikelen te lezen. Ook is het op de speciale website mogelijk om een ticket aan te maken voor onze supportafdeling.

Ticket indienen

Is je vraag niet beantwoord, maar je wilt wel snel duidelijkheid? Dat gaat gemakkelijk: Registreer je via ons online portal en stuur je vraag in. Met een account in het AirTeq portal kun je ook eenvoudig eerdere tickets teruglezen, de huidige status bekijken en oplossingen vinden. Wij helpen graag!

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoorden te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.