(function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.data-privacy-src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-64BE60D5CDE30"));
Home ( Cloned )2023-10-26T15:03:45+00:00
Home 1

Een gezond binnenklimaat start met AirTeq

Schone lucht voor iedereen! Met een sensor van AirTeq heb je direct inzicht in binnenklimaat.

Home 2

Ventileer en zorg voor een gezonde lucht

Scholen krijgen van de overheid subsidie omdat een gezond binnenklimaat prestaties verhoogt.

Home 3

Laat het niet rood worden: Voorkom een slecht binnenklimaat

Verkrijg advies hoe je snel de lucht kunt klaren. Ga voor gezond leven!

AirTeq weet alles over gezonde lucht en geeft graag advies over hoe je heel snel de lucht kunt klaren. Ga voor gezond leven!

Gezond binnenklimaat met AirTeq

Een goed binnenklimaat is belangrijk. In klaslokalen, vergaderruimten, publieke ruimten of thuis. Met het AirTeq dashboard heb je altijd realtime inzicht in alle parameters van het binnenklimaat: CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof, VOC’s, ozon en NOx, maar ook in het energieverbruik! Simpel af te lezen via onze sensoren op de meter of online dashboard.

Bij AirTeq vindt u een uitgebreid assortiment van meer dan 100 verschillende sensoren, die moeiteloos kunnen worden geïntegreerd met externe systemen, GBS (Gebouwbeheersysteem) en Axxerion. Dit kan via WiFi, LoRa, LoRaWAN, Modbus BACnet

Online monitoring software

Energie management

Binnenklimaat label

Sensoren

HACCP monitoring

Smart office

System integrators

Support

Onze oplossingen

Ontdek de kracht van onze oplossingen. De AirTeq API en breng je sensordata naar een hoger niveau! Integreer onze sensordata moeiteloos in je eigen software en krijg naadloos toegang tot de data uit onze sensoren.

Hoe werken AirTeq sensoren

Na de aanschaf en installatie van Airteq sensoren is een groot aantal waarden af te lezen over het leefklimaat in een ruimte. Bijvoorbeeld temperatuur, geluid, CO2-waarden en luchtvochtigheid, maar ook bezetting. De hele dag door meten de sensoren de luchtkwaliteit die wordt doorgestuurd naar onze software voor een uitgebreide analyse. Ook is data via een API / MQTT door te sturen naar je eigen software.

Op het AirTeq dashboard (AirCheq) is duidelijk af te lezen wat de luchtkwaliteit is per dagdeel. Er kan eenvoudig worden bijgestuurd om de luchtkwaliteit te verbeteren en te optimaliseren. Wil je snel meer weten? Ga naar onze chatfunctie (rechts onderin)

OVER ONS

Wij zijn AirTeq

Bij AirTeq geloven we dat een gezond binnenklimaat een fundamenteel recht is. Leven binnenshuis moet even gezond zijn als erbuiten. Dankzij onze producten en software wordt dit mogelijk. Met onze sensoren en software krijgt u inzicht in het energieverbruik, de luchtkwaliteit en de bezettingsgraad van uw gebouwen.

0+
Sensoren
0+
Locaties
0+
Klaslokalen
0+
Kinderopvang ruimtes
0+
Koelingen
ONZE PRODUCTEN

Monitor energie, luchtvochtigheid, CO2, fijnstof en meer met AirTeq en AirCheq

Een heldere en overzichtelijke analyse in de AirTeq monitor. Direct na installatie is duidelijk of een ruimte aan de normen voldoet. Een prettig idee voor jou, je medewerkers of studenten.

Een maand GRATIS jouw binnenklimaat monitoren

BESPAAR ENERGIE! – Door middel van onze dashboard krijgt u een compleet beeld van uw binnenklimaat én verbruik van energie.

SERVICE & DIENSTVERLENING

Helder inzicht in energieverbruik

Ons energiebeheersysteem biedt u nauwkeurige informatie over uw energieverbruik op elk moment. Met eenvoudig inzicht en controle, inclusief loadbalancing en laadinfrastructuur, kunt u efficiënt omgaan met energie.

Monitor alle ruimten en binnenklimaat in één dashboard

Op ons dashboard vind je in één overzicht alle informatie over de luchtkwaliteit in het gebouw of ruimte. Zorg voor een gezond binnenklimaat, dat maakt mensen gelukkiger, geeft betere concentratie en een hogere productie.

airteq dashboard

AirTeq actueel

ONZE SERVICE EN SUPPORT

Airteq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoorden te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.

Je kunt ook direct starten via onze chat (rechtsonder op je scherm).

Titel