📢 Update over onze samenwerking met het CBM! 🤝

De samenwerking AirTeq en het Koninklijke CBM, de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie, heeft geleid tot verbetering van de luchtkwaliteit in veel werkplaatsen. Door de implementatie van hoogwaardige sensoren die o.a. fijnstof en vluchtige organische stoffen (VOC’s) meten, kunnen bedrijven nu een beter inzicht krijgen in de luchtkwaliteit binnen hun werkruimtes. Dit stelt hen in staat om tijdig maatregelen te nemen om de lucht schoner te maken, wat bijdraagt aan een veiligere en gezondere werkomgeving voor hun werknemers.

Om het voor de leden van het CBM eenvoudiger te maken om deze gegevens te interpreteren, heeft AirTeq maatwerk software ontwikkeld. Deze software stelt bedrijven in staat om gemakkelijk inzicht te krijgen in de luchtkwaliteit binnen hun werkplaatsen en de branche als geheel. Hierdoor kunnen zij snel en efficiënt reageren op eventuele problemen die zich voordoen.

De samenwerking tussen AirTeq en het CBM is een belangrijke stap in de richting van een gezondere en veiligere werkomgeving voor de interieurbouw en meubelindustrie. Door de krachten te bundelen, kunnen beide organisaties hun expertise en middelen inzetten om een positieve impact te hebben op de gezondheid en het welzijn van werknemers in deze sector.