Dealers en resellers

Dealer van sensoren

Wij werken samen met dealers in Nederland en België. Onze producten en diensten zijn ook
via deze kanalen af te nemen. Zij zijn geselecteerd om hoogwaardige service.

Ondersteuning van onderwijsinstellingen in het primair en voortgezet onderwijs in Nederland | Organisatie advies | Vastgoedontwikkeling | Vastgoedbeheer | Facilitair beheer.

Gegevens:
Bogert 31-05 (5de verdieping)
5612 LX Eindhoven

Telefoon: 040 246 23 57
E-mail: info@anculus.nl

MKBedrijfsadviseurs

Onafhankelijk advies voor led en schone lucht.

Gegevens:
Parallelweg 2
7772SB Hardenberg
Info@mkbedrijfsadviseurs.nl

Quantum Air

Quantum Air staat voor een gezond binnenklimaat: voor iedereen en elke organisatie. Binnen en buiten. Quantum Air zet hiervoor zeer innovatieve en energiezuinige oplossingen in op het gebied van: filtratie, ventilatie, isolatie en monitoring.

Een perfecte balans tussen deze elementen is noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te realiseren. Essentieel om te wonen en werken in schone, comfortabele en veilige lucht. Vrij van ultrafijnstof, virussen, allergenen en andere vervuiling

Voor België

Tempro

Tempro is onze dealer in België en levert de AirTeq oplossing onder de de naam Tempro cloud. Tempro gespecialiseerd in het meten en registreren van omgevingsparameters zoals temperatuur en vocht.

Gegevens:
Nijverheidsstraat 70
2160 Wommelge
mail@tempro.be

Tempro levert het gehele assortiment van AirTeq inclusief Franstalige support.

Valair

Gegevens:
Sneppestraat 2a
8860 Lendelede
info@valiar-climate.com

+32 468 57 77 19

ONZE SERVICE EN SUPPORT

AirTeq beantwoordt al je vragen

Ons supportteam zit voor je klaar om antwoorden te geven op je vragen over ons product en we helpen wanneer er (technische) problemen zijn. Wij zijn er om je de beste service te verlenen en vooral om het je makkelijk te maken. Wil je een offerte aanvragen? Dan kan dat ook.

Het AirTeq team staat dagelijks voor je klaar om het maximale uit onze producten en software te halen voor jouw optimale luchtkwaliteit.