Contact

Meer weten? Maak contact met AirTeq.

Wil je meer informatie over onze CO2-meters of heb je een vraag over onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met AirTeq. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen.

Via onze contactpagina kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Vul simpelweg je naam, e-mailadres en je bericht in en klik op verzenden. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen met je vraag of probleem.

Ben je geïnteresseerd in onze CO2-meters en wil je graag meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Ook dan kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina. Onze specialisten zullen je voorzien van de juiste informatie en beantwoorden graag al je vragen.

Bij AirTeq hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en daarom zullen we er alles aan doen om je de beste service te bieden. Of je nu een technische vraag hebt over onze producten of hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, onze klantenservice staat voor je klaar.

Support

Heb je al een product van AirTeq en heb je vragen over installatie, onderhoud of garantie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of ga naar support.airte.eu Onze klantenservice helpt je graag verder en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je product.

Kortom, AirTeq staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij je aankoop en gebruik van onze CO2-meters. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de hoogwaardige service en producten van AirTeq.

AirTeq gegevens

Pascalweg 2a
4104 BG Culemborg

+31 345 785611
info@airteq.eu

Bank gegevens:
NL 56 RABO 0138 65 1914

Kamer van Koophandel:
KvK 59625821

Geen enkele vraag
is ons te Gek!

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer