AirTeq

AirTeq & Aranet

AirTeq & Aranet

Draadloos op batterijen incl. stoplicht indicatie:

De Aranet4 is de oplossing wanneer u opzoek bent naar een manier om draadloos uw binnenklimaat te meten!
De Aranet4 werkt draadloos op batterijen en door het zeer efficiënte E-Ink scherm hoeven batterijen maar eens in de 2 jaar vervangen te worden.

Het E-Ink scherm toont de metingen direct op het apparaat en beschikt ook over een alarm indicator voor de luchtkwaliteit met de kleuren groen (goed), geel (matig) en rood (slecht).

Er wordt gebruik gemaakt van een  NDIR sensor om CO2 te meten, dit is de meest nauwkeurige technologie op het gebied van sensoren.

De Aranet4 kan eenvoudig draadloos aangesloten worden op elke locatie en kan indien gewenst geleverd worden met een anti-diefstal installatie. Levensduur batterijen: 24 maanden

Aranet4 Pro (online monitoring)

Aranet4 Pro (online monitoring)

De Aranet4 Pro is ideaal voor scholen of bedrijven. Niet alleen zijn de metingen te zien op het apparaat zelf maar ook zijn deze 24/7 zichtbaar online. De Pro sensoren worden gekoppeld aan een Aranet base station. (Mini tot 12 sensoren en Pro tot 100 sensoren). 

De metingen komen via het base station terecht in onze cloud. Vervolgens zijn de metingen online zichtbaar in Aircheq. Hier staan alle sensoren met bijhorende metingen op 1 pagina en heeft u dus direct een overzicht over het binnenklimaat van de hele locatie. Ideaal voor de directie.

Het Aranet4 Base Station (alleen voor de Pro)

Base Station

Het Aranet4 Base Station Pro is een monitoringsstation waar tot aan 100 sensoren gekoppeld kunnen worden. Hier zijn de metingen op de sensor zelf en online mee in te zien. Alle Base Stations hebben een bereik van ongeveer 3 kilometer spanwijdte.

Aranet4 Pro (online monitoring)

Aranet4 Pro (online monitoring)

De Aranet4 Pro is ideaal voor scholen of bedrijven. Niet alleen zijn de metingen te zien op het apparaat zelf maar ook zijn deze 24/7 zichtbaar online. De Pro sensoren worden gekoppeld aan een Aranet base station. (Mini tot 12 sensoren en Pro tot 100 sensoren). De metingen komen via het base station terecht in onze cloud. Vervolgens zijn de metingen online zichtbaar in Aircheq. Hier staan alle sensoren met bijhorende metingen op 1 pagina en heeft u dus direct een overzicht over het binnenklimaat van de hele locatie. Ideaal voor de directie.

Aranet4 Home (stand alone)

Aranet4 Home (stand alone)

De Aranet4 Home is ideaal voor thuisgebruik of in kantoor. De metingen zijn direct te zien op het apparaat zelf. Het apparaat beschikt over een LED indicator voor de CO2 waarden. Wanneer deze overschreden worden veranderd de kleur en bij een onveilige waarde komt er een alarm. Groene LED : 1.400 ppm, onvoldoende ventilatie Alarm: > 1.400 ppm, slechte ventilatie, betere ventilatie vereist De Aranet4 Home kan indien gewenst uitgerust worden met een anti-diefstal installatie.

Meer weten? Vraag het ons!

Our Location